fbpx

KOEKJE ERBIJ?!

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Woensdag: 22-11-17

#TIP – Het is zo een ongeschreven regel waarop je stiekem toch altijd hoopt. Iets lekkers naast je kopje koffie! Bijna elke horecagelegenheid serveert een kleine zoetigheid naast de warme drank. Een tip om je als horecazaak te onderscheiden van de andere zaken is om je gasten te verrassen met een huisgemaakt lekkernijtje. Van bolletje ijs, kokosmacroon tot spekkoek. Bedenk iets eigen en je krijgt gegarandeerd een hoop credits! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop