fbpx

KOEKJE ERBIJ?!

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Woensdag: 22-11-17

#TIP – Het is zo een ongeschreven regel waarop je stiekem toch altijd hoopt. Iets lekkers naast je kopje koffie! Bijna elke horecagelegenheid serveert een kleine zoetigheid naast de warme drank. Een tip om je als horecazaak te onderscheiden van de andere zaken is om je gasten te verrassen met een huisgemaakt lekkernijtje. Van bolletje ijs, kokosmacroon tot spekkoek. Bedenk iets eigen en je krijgt gegarandeerd een hoop credits! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg