fbpx

KOEKJE ERBIJ?!

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Woensdag: 22-11-17

#TIP – Het is zo een ongeschreven regel waarop je stiekem toch altijd hoopt. Iets lekkers naast je kopje koffie! Bijna elke horecagelegenheid serveert een kleine zoetigheid naast de warme drank. Een tip om je als horecazaak te onderscheiden van de andere zaken is om je gasten te verrassen met een huisgemaakt lekkernijtje. Van bolletje ijs, kokosmacroon tot spekkoek. Bedenk iets eigen en je krijgt gegarandeerd een hoop credits! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop