Bradley’s
Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van een diner en dus de laatste indruk die je als horecaondernemer achterlaat op je gasten. Daarom delen wij een aantal tips om thee succesvol op de kaart te zetten!
Bied unieke theeën aan
Gasten verwachten in de horeca een ander kopje thee dan thuis. De thee van Bradley’s wordt exclusief aan de horeca aangeboden, waardoor je altijd thee serveert die zich onderscheidt van andere merken. Dit maakt de thee in jouw horeca onderneming bijzonder.
Kies thee die bij jouw horeca onderneming past
Of je nu kiest voor luxe Bradley’s Piraminis of Bradley’s biologische thee, zorg ervoor dat de thee aansluit bij de stijl en sfeer van jouw horeca onderneming. Dit draagt bij aan een consistente en memorabele gastbeleving.
Ga voor thee met impact
Steeds meer gasten en bedrijven hechten waarde aan duurzaamheid. Bradley’s is Fairtrade-gecertificeerd, wat zorgt voor goede werkomstandigheden en milieunormen. Bradley’s thee wordt handmatig geplukt en lokaal verwerkt in Sri Lanka, inclusief de verpakking. Dit creëert werkgelegenheid en ondersteunt de lokale economie. Een duurzame keuze die indruk maakt in de horeca.
Benieuwd naar meer tips?
Ontdek hoe je met thee een unieke ervaring creëert en jouw horeca onderneming onderscheidt. Bezoek de website via de link hieronder voor meer inspiratie en adviezen!
Kom direct in contact
https://bradleys.nl/zo-onderscheid-je-je-met-thee/ info@bradleys-tea.co.uk +31183407490