fbpx

A CROISSANT A DAY..

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Dinsdag: 30-01-18

#TIP – In Amerika brengen ze op 30 januari elk jaar een ode aan het heerlijke Franse broodje; de croissant. Dat is meer dan terecht aangezien de croissant enorm veelzijdig kan zijn. In Australië lopen ze hier al op voor bij The BAM BAM Bakehouse bijvoorbeeld, en gebruiken ze croissantjes als basis voor hamburgers, sandwiches en gebakjes. Wil je met jouw horecabedrijf in Nederland een voorloper zijn op deze trend? Zet dan een paar croissant-creaties op je menu! Bijvoorbeeld de red-velvet croissant of een croissant met blauwe alg. Het wordt sowieso een Instragramhit! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app fotocredits: Bam Bam Bakehouse

 

  


 

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg