fbpx

Aanbetaling op reserveringen

Door de huidige maatregelen moet de horeca zijn tafelindeling aanpassen en bijna halveren om zo per gast de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven. De Koninklijke Horeca Nederland heeft nu ook gecommuniceerd dat de horeca enkel met reserveringen mag werken. 

Er heerst een reële angst dat gasten bij meerdere restaurants een reservering maken en op de avond zelf kijken waar ze zin in hebben. Dit is iets wat in een normale tijd niet fijn zou zijn maar nu al helemaal niet. Je mag minder tafels inzetten door de afstandsregel dat wanneer daar een no-show tussenzit het al helemaal niet fijn is.

Daarom het idee om met aanbetalingen te gaan werken. Dit is een vorm van voor-financiering maar ook een garantie dat je gast wel op komt dagen.

Lees onze blog over Reserveringssystemen hier!

https://social.tippr.nl/aanbetaling-op-reserveringen

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg