fbpx

Aperitief begint met Spritz 0.0%

Het aperitief heeft twee elementen, namelijk, de drank in de vorm van een bijvoorbeeld een Spritz en kleine hapjes, zoals chips of bruschetta’s. De spritz 0.0% kan alleen niet ontbreken.

Download de TIPPR-app?Spritz is een vibe. Eenvoudig en heerlijk, deze spritz kan de dip nemen met tonic, sodawater of limonade voor een zoetere finish. In deze vloeibare keuken is het jouw tijd om te schitteren. Top met een citroenschijfje en een bes naar keuze…Mwah, chef’s kus!

Ingrediënten

  • 60 ml Lyre’s Pink London Spirit
  • 60mL premium alcoholvrije prosecco
  • 30mL premium gebotteld tonicwater of sodawater of limonade
  • 5 frambozen of bessen naar keuze
  • 2 citroenschijfjes

Bereiding

Alle ingrediënten in groot wijnglas met ijs opbouwen en daarna roeren.

Kom direct in contact via nl.lyres.eu of mail naar ieva@lyres.co.

Espresso Martini

Een Espresso Martini is ontzettend populair. Daarnaast is er ook steeds meer vraag vanuit de markt naar no or low alcohol. De Espresso Martini 0.0% is een goede keuze om aan te bevelen in plaats van een standaard koffie.

Download de TIPPR-app?Naast dat een Espresso Martini 0.0% een goed alternatief is voor de alcoholvariant en een beleving voor je gast toevoegt kan je er ook nog extra omzet mee generen!

Vraag je gasten na het eten of ze een Espresso Martini 0.0% willen in plaats van een koffie.

Een belangrijk voordeel is dat je een beleving presenteert aan tafel en de cocktail heeft uiteraard een hogere verkoopwaarde. Voor een cocktail kan makkelijk 10 euro gevraagd worden in vergelijking tot een koffie van 2,50 euro.

Kortom: Een Espresso Martini 0,0% is hét nieuwe alternatief voor een kopje koffie om jouw gasten te verassen. Kiezen tussen koffie en een cocktail na het eten is niet meer langer nodig. Een alcoholvrije Espresso Martini heeft het beste van allebei!

De Espresso Martini 0.0% is samengesteld met ingrediënten van hoge kwaliteit. Hij is veganistisch, eivrij, notenvrij, zuivelvrij en zelfs glutenvrij. Onderstaand recept is gebaseerd op de alcoholvrije dranken van Lyre’s maar natuurlijk kan je hier ook je eigen draai aan geven.

Ingrediënten

  • 45mL Lyre’s Coffee Originale
  • 15mL Lyre’s White Cane Spirit
  • 45mL premium cold drip koffie of verse espresso
  • 10mL premium vanillesiroop (geen vanille-essence)

Bereiding

Pak de shaker erbij en vul deze met de ingrediënten. Shaken maar! Vul vervolgens de shaker voor de helft met ijs. Shake goed zodat er een schuimlaag ontstaat. Schenk de cocktail 0.0% door een zeef in een Martiniglas en voeg als garnering 3 koffiebonen toe bovenop. Op deze manier kunnen je gasten heerlijk genieten van een Espresso Martini 0.0%.

Tip: weinig moeite, groots resultaat. De combinatie van vanille-ijs en een Espresso Martini 0.0% maken het diner een perfecte afsluiting. Vul een klassiek schaaltje met 2 bolletjes ijs om ernaast te serveren.

Tekst inspiratie: Pieter van Veldhoven en Lyre’s

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.