fbpx

ALLE BITTERBALLEN VERZAMELEN

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Zaterdag: 25-11-17

#TIP – Hij is niet weg te denken uit de Nederlandse borrelcultuur, de bitterbal. De gefrituurde snack gevuld met ragout is al jaren oud, maar vandaag de dag nog steeds terug te vinden op bijna elke snackkaart. Wil je toch onderscheid maken met het serveren van jouw bitterbal? Experimenteer met de vulling! Denk bijvoorbeeld aan een ragout van wild vlees, schelpdieren of een vega variant gevuld met puree van biet en pompoen. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app
fotocredit: culy

  


Laatste artikelen

Februari feest

Februari is een maand die in het zuiden van ons land bekend staat als een maand vol feest. Carnaval begint namelijk in deze maand....

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.