Je hebt de TIPPR app nog niet?

Je hebt interesse getoond in de TIPPR app of in een product dat is geregistreerd op de TIPPR app? Je komt op deze pagina omdat je nog één stap moet ondernemen. Namelijk het downloaden van de TIPPR app of het updaten van de app. Indien je deze gedownload hebt komt je in het vervolg direct in de app terecht op het product waarin je geïnteresseerd bent.

Indien je de TIPPR app niet wilt downloaden kun je ook onderstaande formulier invullen en dan zorgen we ervoor dat je geheel vrijblijvend informatie op maat krijg. Exclusief voor en door horeca:

 


TIPPR: dagelijkse inspiratie voor horeca professionals

Ben je een professional in de horeca? Dan is TIPPR jouw dagelijkse bron van inspiratie. We weten dat je tijd schaars is en houden je in deze app op een leuke, compacte en snelle manier op de hoogte. Jij bepaalt via het ‘like’ principe zelf welke informatie je interessant vindt en wat niet. TIPPR: tipping professionals.

  • Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste horeca innovaties
  • Ontvang de beste tips en nuttige informatie over de branche
  • Leg makkelijk en snel contact met leveranciers die jij interessant vindt

 

 

 

Wat is TIPPR? Een onafhankelijke horeca marktplaats

TIPPR brengt als onafhankelijk platform horeca professionals en leveranciers bij elkaar. We zorgen niet alleen voor de juiste match tussen jou en leveranciers die je interessant vindt, maar brengen ook kennis en informatie bij elkaar omdat we weten dat je zelf weinig tijd hebt om het internet af te struinen. Wij verzamelen voor jou het laatste horeca nieuws, de beste innovaties, trends en handige tips. Voor het delen van deze inspiratie laten we ons niet betalen, want of iets leuk of goed is dat bepaal jij zelf. Interesse in een product of dienst? Dan leg je via de app makkelijk en snel contact met een leverancier door te klikken op ‘match’. Stem vervolgens samen af of een productdemonstratie, sample of deal de volgende stap is.

De app voor en door horeca professionals

Jij weet hoe horeca werkt, omdat je er dagelijks mee bezig bent. Misschien wel 24/7. De informatie die je vindt in de TIPPR app is speciaal voor jou samengesteld op basis van je interesses, maar als je wilt ook door jou. Horeca professionals die gebruik willen maken van de app worden gescreend. Precies om de reden dat het niet alleen maar een app is om informatie te halen, maar ook een community waar jij je kennis kunt delen en we jou in contact brengen met andere professionals voor bijvoorbeeld het stellen van vragen.

Hoe de app werkt

Zo word je onderdeel van de TIPPR community:

  • Stap 1: download de app (gratis)
  • Stap 2: vraag na installatie in het beginscherm van de app inloggegevens aan
  • Stap 3: wij checken of je echt een horeca professional bent
  • Stap 4: je ontvangt inloggevens en kunt inloggen!

Ready to TIPPR?

Voor vragen of opmerkingen over de app kun je mailen naar info@TIPPR.nl

      

 

Contact