fbpx

Betere samenwerking binnen de horeca volgens Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Er zijn nog wel wat stappen te maken rondom het delen van bepaalde kennis”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over de niet altijd even transparante samenwerking met andere horecaondernemers.

Laatste artikelen

Horeca 2025: Belangrijke Veranderingen per 1 jan!

Per 1 januari 2025 treden er diverse wijzigingen in werking die van belang zijn voor horecaondernemers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:1. Nieuwe...

Advocaat op je dessertkaart in de horeca

Advocaatlikeur is een romige, meestal gele likeur die voornamelijk is gemaakt van eidooiers, suiker, en een sterke alcoholische basis, vaak brandewijn of jeneverbessen. De...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg