fbpx

Betere samenwerking binnen de horeca volgens Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Er zijn nog wel wat stappen te maken rondom het delen van bepaalde kennis”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over de niet altijd even transparante samenwerking met andere horecaondernemers.

Laatste artikelen

De ergonomische spoelkeuken

Rhima Het vinden en behouden van personeel is lastiger dan ooit. In de afwaskeuken wordt vaak keihard gewerkt. En daarom verdienen afwasmedewerkers een werkomgeving waarin...

Evie Van Beerendonk – Restaurant Monarh

In deze blog benoemen wij Evie Van Beerendonk van Restaurant Monarh tot de TOPPR van de maand november. Zij is Maitre bij Restaurant Monarh
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop