fbpx

Bookdinners: Paul Wiertz & Michiel Huisman

De afgelopen 5 jaar is het B2B-salesproces sterk veranderd. De moderne klant heeft toegang tot informatie via sociale media en digitale kanalen en gebruikt deze om onderzoek te doen en besluitvorming te versterken.

Hoe zorg jij dat je online goed vertegenwoordigd bent en contact kan leggen met de moderne klant?

In onze podcast bespreken we samen met onze gasten de nieuwe werkelijkheid die zij zien in de on-en offline verkoop van de horeca industrie.

Listen to “#2 BookDinners – On- en Offline Sales en Marketing in de Horeca” on Spreaker.

Laatste artikelen

Waarom een dinner show in de horeca?

Wat is een dinner show?Een dinner show is een avondvullend concept waarbij een diner wordt gecombineerd met entertainment, zoals live muziek, cabaret, theater of...

Alles-in-één horeca POS-systemen, kassasysteem en meer!

POS-systemen: meer dan alleen een kassaDe basis van elke horecazaak is de kassa. Maar de moderne kassa is allang geen losse lade meer: steeds...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg