fbpx

BUT FIRST, COFFEE

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Zondag: 03-12-17

#TIP – Coffeetime! Als barista weet je precies op welke manier je de verschillende soorten koffie het beste zet. Voor je gasten is dit nog niet altijd even duidelijk. Een tip kan zijn om te gaan werken met een unieke koffiekaart met plaatjes om ervoor te zorgen dat gasten precies weten welke hoeveelheden koffie, melk en melkschuim zij bestellen en verwarringen te voorkomen. Daarnaast ziet een mooie koffiekaart er uitnodigend! Zie de app voor inspiratie. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg