fbpx

CADEAUS UIT DE ZEE

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#CADEAUS UIT DE ZEE

 

 

Donderdag: 12-04-18

#TIP – April is hét seizoen voor de Sint Jacob schelpen. Deze schelpen worden ook wel de luxe cadeautjes uit de zee genoemd. Dat is niet voor niets. Het vlees van de Sint Jacobschelp, de coquille, is namelijk ontzettend smaakvol. Serveertip? Maak een papje van sojasaus en geraspte knoflook. Schep ½ tl op elke coquille. Rasp er wat parmezaan over en leg de schelphelften op de grill totdat het begint te sputteren. Iets met engeltjespies! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...

Chipotle & Bell Pepper Salsa

Bresc NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg