fbpx

CADEAUS UIT DE ZEE

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#CADEAUS UIT DE ZEE

 

 

Donderdag: 12-04-18

#TIP – April is hét seizoen voor de Sint Jacob schelpen. Deze schelpen worden ook wel de luxe cadeautjes uit de zee genoemd. Dat is niet voor niets. Het vlees van de Sint Jacobschelp, de coquille, is namelijk ontzettend smaakvol. Serveertip? Maak een papje van sojasaus en geraspte knoflook. Schep ½ tl op elke coquille. Rasp er wat parmezaan over en leg de schelphelften op de grill totdat het begint te sputteren. Iets met engeltjespies! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop