fbpx

CHEERS TO 2018

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 31-12-17

#TIP – Tijd voor feest, want de laatste dag van het jaar is aangebroken. De oliebollen zijn gebakken en de sterretjes, vuurwerk en je feest outfit liggen klaar. Maar ben je vergeten je champagne op tijd koud te zetten? No stress! Doe de flessen in een bak met water en ijsblokken en voeg keukenzout toe aan het water. Het zout zorgt ervoor dat de champagne sneller koelt. Dan ben je nog mooi op tijd om de kurk eraf te knallen om 12 uur. Cheers! – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg