fbpx

CHEERS TO 2018

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 31-12-17

#TIP – Tijd voor feest, want de laatste dag van het jaar is aangebroken. De oliebollen zijn gebakken en de sterretjes, vuurwerk en je feest outfit liggen klaar. Maar ben je vergeten je champagne op tijd koud te zetten? No stress! Doe de flessen in een bak met water en ijsblokken en voeg keukenzout toe aan het water. Het zout zorgt ervoor dat de champagne sneller koelt. Dan ben je nog mooi op tijd om de kurk eraf te knallen om 12 uur. Cheers! – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...

Wij denken mee over wijn

Bidfood Altijd al de perfecte wijnkaart willen hebben? De wijnexperts van Bidfood staan graag voor je klaar. Voor elke horecazaak gaan ze graag de uitdagingen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg