fbpx
€ 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

CHEERS TO 2018

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 31-12-17

#TIP – Tijd voor feest, want de laatste dag van het jaar is aangebroken. De oliebollen zijn gebakken en de sterretjes, vuurwerk en je feest outfit liggen klaar. Maar ben je vergeten je champagne op tijd koud te zetten? No stress! Doe de flessen in een bak met water en ijsblokken en voeg keukenzout toe aan het water. Het zout zorgt ervoor dat de champagne sneller koelt. Dan ben je nog mooi op tijd om de kurk eraf te knallen om 12 uur. Cheers! – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Meer dan Champagne, de Grand Vintage Collection

Er is meer dan Champagne! De populariteit neemt onder Nederlanders stap voor stap toe. Waar het gemiddelde voorheen 1 glas per jaar was tijdens...

Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert ..

Voor 2023 kijken we op basis van de TIPPR data naar horeca trends voor het komende jaar. De basis van alle trends zijn terug...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop