fbpx

CHEERS TO 2018

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 31-12-17

#TIP – Tijd voor feest, want de laatste dag van het jaar is aangebroken. De oliebollen zijn gebakken en de sterretjes, vuurwerk en je feest outfit liggen klaar. Maar ben je vergeten je champagne op tijd koud te zetten? No stress! Doe de flessen in een bak met water en ijsblokken en voeg keukenzout toe aan het water. Het zout zorgt ervoor dat de champagne sneller koelt. Dan ben je nog mooi op tijd om de kurk eraf te knallen om 12 uur. Cheers! – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg