fbpx

CIRCULARITEIT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Dinsdag: 05-12-17

#TIP -Onder het mom van duurzaam leven komen er steeds meer ideeën opzetten om gebruikte materialen nieuw leven in te blazen. Het hergebruik van afval, beter bekend als circulariteit, wordt ook in de horeca steeds belangrijker. Nieuwste innovaties verlengen de levensduur van oude wijnflessen die worden omgetoverd tot prachtige drankglazen, tot oude colaflesjes die worden samengesmolten tot de meest unieke doppen. Nog meer informatie over circulariteit en inspiratie voor duurzame producten? Check onze app! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg