fbpx

COLUMBUS TROPHY 2018

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

#TIPPR – COLUMBUS TROPHY 2018: tippr is één van de 8 finalisten van de Columbus Trophy. Dit is een aanmoedigingsprijs voor succesvolle startende ondernemers die leverancier zijn aan de Horeca. Alle finalisten nemen deel aan de BBB Maastricht en zijn te vinden op de Place des Amis. Dit is het Netwerkplein in het hart van de BBB waar alle finalisten gepresenteerd worden. Op maandag 8 oktober is om 17:30 de uitreiking van de Columbus Trophy dus kom ons zeker aanmoedigen.

Daarnaast is tippr ook te vinden op het Beverage Beach, op het tippr-plein wordt je geïnspireerd met innovaties en ontmoet je horeca ondernemers. Tippr feliciteert alle finalisten van de Columbus Trophy en wenst ze een fijne BBB.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld BBB in en druk op opslaan. Alle artikelen over de BBB verschijnen in je scherm.

Hieronder een korte beschrijving van de finalisten en hun motivatie:

The Good Roll

‘’Sexy & sustainable toilet paper that builds toilets’’ aldus de ondernemers achter The Good Roll. Drie jonge ondernemers, Melle Schellekens, Sander de Klerk en Ries Bokken, startten in augustus 2018 The Good Roll. Hun motivatie was dat 33% van de wereldbevolking geen toegang heeft tot schone en veilige toiletten, terwijl dit natuurlijk een eerste levensbehoefte is voor iedereen. The Good Roll produceert een aanbod van 100% gerecycled toiletpapier, ontworpen in verschillende stijlen met zelfs de mogelijkheid tot “custom designed” toiletpapier. Behalve het gebruik van gerecycled papier, investeren de ondernemers 50% van de winst om veilige en schone toiletten te bouwen in Oost-Afrika. Nieuwsgierig geraakt?

Bezoek de website

Vieno

Anne van der Wijst is een jonge, gedreven en ambitieuze onderneemster die jarenlang in de horeca heeft gewerkt. In mei 2017 startte ze haar bedrijf Vieno. Vieno is het nieuwe alcoholvrije dranken arrangement voor de horeca en geeft de mogelijkheid om gasten te laten genieten van de juiste ‘’wijn’’-spijs combinaties zonder alcohol te drinken. Het product wordt gemaakt door middel van natuurlijke fermentatie van groenten en fruit in combinatie met kruiden en specerijen. Door de fermentatie worden de natuurlijke suikers grotendeels omgezet in aangename zuren en ontstaan net zo’n complexe smaken als in wijn. Bekijk hier het assortiment van Vieno.

Bezoek de website

BRUM

Bram van Oostenbruggen startte BRUM in 2017. Bram ontwikkelde tijdens de kunstacademie deze (rum)fles en biedt hiermee horeca ondernemers en consumenten de mogelijkheid om dranken in de fles op eikenhout te laten rijpen. De BRUM fles versnelt het rijpingsproces aanzienlijk en verplaatst dit process van de distilleerderij kelders naar de woonkamer. Dit zorgt ervoor dat een exclusief proces beschikbaar wordt voor de consument. Wil je meer weten over BRUM?

Bezoek de website

Kaplock

De eerste onbemande doe het zelf garderobe kapstok die er bestaat. Zo gezegd, zo gedaan en zo bedachten Willem Pennings en Dhargyál van Oorschot de Kaplock. Willem wilde als kind al uitvinder worden en Dhargyal heeft altijd al een drive voor vernieuwing gehad en startte zijn eerste onderneming toen hij 16 jaar was. Kaplocks worden opgehangen in verschillende horecagelegenheden en biedt gasten de mogelijkheid om voor €1,- zelf hun jas beveiligd op te hangen. Benieuwd naar de Kaplocks?

Bezoek de website

Zwamburg

Rob Hermans startte in 2015 zijn bedrijf Zwamburg, duurzame paddestoelen uit Limburg. Zwamburg kweekt duurzame paddestoelen uit reststromen, speciaal is dat zij kweken op de gebruikte koffiedik van horecabedrijven uit Limburg. Koffiedik is natuurlijk een product dat niet gebruikt zou worden, Zwamburg laat hier de paddestoelen op groeien en verwerkt deze vervolgens tot verschillende eindproducten zoals bitterballen, ravioli en hamburgers. Rob zijn doel is om de duurzame teelt te vergroten voor hoofdzakelijke voedselverwerking met als doel de consumptie van vlees te verminderen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Zwamburg?

Bezoek de website

thuiseten.nl

thuiseten.nl is begin 2018 opgericht door Elmar Eckstein. Elmar hecht met thuiseten.nl waarde aan eerlijkheid en vertrouwen binnen een samenwerking. Het bedrijf helpt andere horeca ondernemers om hun producten te distribueren, tegen een lage en vaste commissie van maar 6%. Met thuiseten.nl is het mogelijk om eenvoudig een online bestelling met vrienden te delen en in groepsvorm te bestellen. Verder heeft het bedrijf ook belang bij eerlijke voedselverdeling, dit tonen ze door een jaarlijkse donatie aan de voedselbank en binnen de app is het ook mogelijk om zelf donaties te doen. Wil je meer weten over thuiseten.nl?

Bezoek de website

Spruit Foods

Team SPRUIT bestaat uit Douwe Tinga, Iris Meijlink en Thera van Heuveln. Ieder van hen is ouder van jonge kinderen en vindt het belangrijk dat er ook aan de jongste gasten in de hospitality wordt gedacht. Team Spruit hecht grote waarde aan hospitality en doet er alles aan om de wensen van de klant voorop te zetten. Deze oprechte service gecombineerd met hun prachtige product, resulteerde erin dat ze momenteel leveren door heel Nederland. Ze zijn gestart op de B2C markt en veroveren nu ook de B2B markt. ‘’Wij verkopen geen potjes babyvoeding, wij verkopen service aan de hospitality industrie’’. Benieuwd naar SPRUIT Foods?

Bezoek de website

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld BBB in en druk op opslaan. Alle artikelen over de BBB verschijnen in je scherm.

 

  

 


 

Laatste artikelen

Lekker500 top 50 restaurants

De Lekker500 is een toonaangevende Nederlandse restaurantgids die jaarlijks de 500 beste restaurants van het land beoordeelt en rangschikt. In de editie van Lekker500 2025 zijn...

Chefs Brigade in de Horeca

In de horeca-keuken is hiërarchie essentieel voor een efficiënte en gestructureerde workflow, vooral in drukke en grote keukens. Deze hiërarchische structuur – vaak de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg