Na 3 maanden stilzitten wil je als horecaondernemer zo goed mogelijk van start gaan.
Bovenop het feit dat je tafelindeling zowat gehalveerd is, moet je ook nog eens investeren in diverse voorzorgsmaatregelen.
Dit artikel verder lezen in de app?
Omzet maken in de huidige omstandigheden is dus uitdagend.
Zoals ze in Amerika een tip verwachten na ieder koffietje, kan jij een Corona-kwartje pot op je toonbank zetten. Zo kunnen gasten, volledig vrijblijvend, jou een extra steuntje, maar ook waardering geven in deze gekke tijd!
Laat je verder inspireren in de TIPPR app!
Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n
Nu je hier toch bent …
Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?
Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier
Laat je verder inspireren in de TIPPR app!