fbpx

DALUREN BENUTTEN

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DALUREN BENUTTEN

 

Maandag: 19-03-18

#TIPPR – Als horecaondernemer vind je het natuurlijk belangrijk om alles uit je zaak te halen en je omzet te vergroten. Het optimaliseren van je daluren kan een slimme manier zijn hiervoor. Dynamic pricing zou je kunnen helpen bij het optimaliseren van deze uren. Met dynamic pricing pas je de verkooprijzen aan, adhv variable factoren. Tijdens daluren zullen prijzen dus lager liggen en hiermee trek je meer gasten. Je kunt hiermee oneindig creatief zijn. Belangrijk is wel dat je zorgt voor constante kwaliteit. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg