fbpx

De drie meest voorkomende inwerkfouten

Dit artikel verder lezen in de app?



Te

Inwerken gebeurt voornamelijk bij nieuwe werknemers maar nu de horeca zich moet aanpassen aan de 1,5 meter zul je je werknemers opnieuw moeten inwerken.

1. Te veel informatie op één dag 

We snappen het, het liefste heb je dat ze binnenkomen en dat je niks moet uitleggen. Helaas, dat is niet zo. Ze komen immers binnen in een nieuw ‘huis’ dus dat vergt wat uitleg. Maar weet wanneer je moet stoppen met het zenden van nieuwe informatie want wanneer je te veel zendt loop je de kans dat ze niet alles absorberen. Geef de gepaste uitleg op het gepaste moment.

2. Maak je eigen inwerkformat!

Zoals bovengenoemd, ieder ‘huis’ en zo dus ook jouw onderneming is uniek. Daarom is het dus ook van belang dat je je eigen inwerkformat maakt. Je kan immers niet je concurrentie zijn teamspirit overnemen.

3. Neem je tijd met het inwerken
Wat voor jou een thuis wedstrijd is, is voor een ander misschien Chinees. Investeer in de kennis en van je teamleden.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Tips: Gasten-DRUK

De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten...

MICE Operations

by Rabbit Events Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg