fbpx

De drie meest voorkomende inwerkfouten

Dit artikel verder lezen in de app?



Te

Inwerken gebeurt voornamelijk bij nieuwe werknemers maar nu de horeca zich moet aanpassen aan de 1,5 meter zul je je werknemers opnieuw moeten inwerken.

1. Te veel informatie op één dag 

We snappen het, het liefste heb je dat ze binnenkomen en dat je niks moet uitleggen. Helaas, dat is niet zo. Ze komen immers binnen in een nieuw ‘huis’ dus dat vergt wat uitleg. Maar weet wanneer je moet stoppen met het zenden van nieuwe informatie want wanneer je te veel zendt loop je de kans dat ze niet alles absorberen. Geef de gepaste uitleg op het gepaste moment.

2. Maak je eigen inwerkformat!

Zoals bovengenoemd, ieder ‘huis’ en zo dus ook jouw onderneming is uniek. Daarom is het dus ook van belang dat je je eigen inwerkformat maakt. Je kan immers niet je concurrentie zijn teamspirit overnemen.

3. Neem je tijd met het inwerken
Wat voor jou een thuis wedstrijd is, is voor een ander misschien Chinees. Investeer in de kennis en van je teamleden.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop