fbpx

DE NIEUWE KOFFIE

 

 

Vrijdag: 8-9-17

#TIP – Al eerder hadden we het over een winkel in Amsterdam gericht op bouillon. Vernieuwend, en zo ook een inspiratiebron voor velen. Het klinkt wel een beetje apart: bouillon in plaats van koffie. Toch komen er steeds meer bouillonbars op aarde, die bouillon als hét nieuwe warme drankje van de toekomst proberen te positioneren – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app foto credit: Brodo

 

Laatste artikelen

Michelin Sterren 2024: Nordic Landen

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg