fbpx

De passie voor horeca van Jeabby Chaiyasat @ Joya

”Het restaurant van mijn moeder was mijn speeltuin. Het is er met de paplepel ingegoten”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt waar haar passie voor het horeca vak vandaan in is gekomen en over de Aziatische invloeden die zij van haar moeder heeft overgenomen.

Laatste artikelen

Gastvrijheid = No Waste!

Een kernpunt in onze aanpak is de 'no waste'-filosofie. Het minimaliseren van voedsel- en tijdsverspilling is niet enkel een wens van gasten; het personeel...

Perfect Serve Barshow Gallery – TOPPR

Elke horecamedewerker verdient waardering omdat je je dagelijks inzet om anderen een prachtige dag te bezorgen. Daarom willen wij van TIPPR jou in het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop