fbpx

De passie voor horeca van Jeabby Chaiyasat @ Joya

”Het restaurant van mijn moeder was mijn speeltuin. Het is er met de paplepel ingegoten”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt waar haar passie voor het horeca vak vandaan in is gekomen en over de Aziatische invloeden die zij van haar moeder heeft overgenomen.

Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop