fbpx

DO IT YOURSELF

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DO IT YOURSELF

 

Zondag: 27-05-18

#TIP -“Do it yourself” is hot in de cocktail wereld; van huisgemaakte tonics, tot droog ijs en distilleren. Maar hoe doe je dit, en nog belangrijker; hoe zorg je ervoor dat je je gasten niet onbewust vergiftigd. Van geclassificeerd citrus sap en zelfgemaakte absinthe tot het kop-tot-staart-principe. Sap, overgebleven schillen van citrusvruchten, overrijp fruit en kruiden worden gebruikt om limonades of siropen te maken. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg