fbpx

DO IT YOURSELF

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DO IT YOURSELF

 

Zondag: 27-05-18

#TIP -“Do it yourself” is hot in de cocktail wereld; van huisgemaakte tonics, tot droog ijs en distilleren. Maar hoe doe je dit, en nog belangrijker; hoe zorg je ervoor dat je je gasten niet onbewust vergiftigd. Van geclassificeerd citrus sap en zelfgemaakte absinthe tot het kop-tot-staart-principe. Sap, overgebleven schillen van citrusvruchten, overrijp fruit en kruiden worden gebruikt om limonades of siropen te maken. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

Gastvrijheid = No Waste!

Een kernpunt in onze aanpak is de 'no waste'-filosofie. Het minimaliseren van voedsel- en tijdsverspilling is niet enkel een wens van gasten; het personeel...

Perfect Serve Barshow Gallery – TOPPR

Elke horecamedewerker verdient waardering omdat je je dagelijks inzet om anderen een prachtige dag te bezorgen. Daarom willen wij van TIPPR jou in het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop