fbpx

DO IT YOURSELF

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DO IT YOURSELF

 

Zondag: 27-05-18

#TIP -“Do it yourself” is hot in de cocktail wereld; van huisgemaakte tonics, tot droog ijs en distilleren. Maar hoe doe je dit, en nog belangrijker; hoe zorg je ervoor dat je je gasten niet onbewust vergiftigd. Van geclassificeerd citrus sap en zelfgemaakte absinthe tot het kop-tot-staart-principe. Sap, overgebleven schillen van citrusvruchten, overrijp fruit en kruiden worden gebruikt om limonades of siropen te maken. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg