fbpx

DONUT WORRY

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DONUT WORRY

 

 

Zaterdag: 14-04-18

#TIP – Soms komt er een trend voorbij die het lukt om een klein stukje hemel op aarde te creëren. Wat dacht je namelijk van donuts gedrenkt in prosecco? We horen een koor op de achtergrond zingen bij elke imaginary hap die we nemen alsof je op een roze wolk zit. Het recept is heel makkelijk. Na het bakken kun je de donuts in een ‘proseccobadje’ dompelen gevolgd door een badje van bladgoud, gekleurde suikers of glitters. Een perfecte finishing touch. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop