fbpx

DRY AGED MEAT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DRY AGED MEAT

 

Donderdag: 10-05-18

#TIP –  Je ziet het steeds vaker, een restaurant met een mega grote glazen kast waar verschillende delen rauw vlees van verschillende soorten dieren aan een grote vleeshaak hangen. De één vind het minder smakelijk dan de ander. Maar laten we wel wezen, het trekt wel aandacht! Deze glazen kasten worden rijpingskasten genoemd. Volgens verschillende slagers is gerijpt vlees, het dry aged vlees de toekomst. Er wordt beweerd dat diverse soorten vlees lekkerder van smaak zijn als ze enige tijd kunnen rijpen. Een innovatie om over na te denken! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg