fbpx

DRY AGED MEAT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DRY AGED MEAT

 

Donderdag: 10-05-18

#TIP –  Je ziet het steeds vaker, een restaurant met een mega grote glazen kast waar verschillende delen rauw vlees van verschillende soorten dieren aan een grote vleeshaak hangen. De één vind het minder smakelijk dan de ander. Maar laten we wel wezen, het trekt wel aandacht! Deze glazen kasten worden rijpingskasten genoemd. Volgens verschillende slagers is gerijpt vlees, het dry aged vlees de toekomst. Er wordt beweerd dat diverse soorten vlees lekkerder van smaak zijn als ze enige tijd kunnen rijpen. Een innovatie om over na te denken! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop