fbpx

EASTER EMPANADA

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#EASTER EMPANADA

 

Vrijdag: 22-03-18

#TIP – Met Pasen in aantocht is het een perfect moment weer eens een leuke snack voor op de brunchtafel te tippen. Viva de Empanada! Een Empanada is eigenlijk niks anders dan een Spaans deegflapje met een warme hartige vulling. Het deeg wordt traditioneel gemaakt van bloem en rundvet, wat zorgt voor een knapperig troostend effect. Verras je gasten met deze simpele snack. Wat dacht je van een vulling met pompoen, kip en rozemarijn? Daar eet je je vingers bij op! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app  fotocredits: culy

  


Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg