fbpx

ENVIRONMENT & EVENTS

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#ENVIRONMENT & EVENTS

 

#Maandag: 30-07-18

#TIP – ENVIRONMENT & EVENTS: het grootste milieuprobleem bij events is afval. Peuken, bekers en bakjes van duizenden bezoekers veroorzaken in korte tijd heel veel afval. TIP 1: Werk met statiegeld. TIP 2: Plaats genoeg afvalbakken en maak er misschien nog iets grappigs of moois van. TIP 3: Verkoop vintage kleding/producten. Zo wordt alles een stuk milieuvriendelijker én echt vintage – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store, www.tippr.nl/app

 

 

  


Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop