fbpx

ENVIRONMENT & EVENTS

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#ENVIRONMENT & EVENTS

 

#Maandag: 30-07-18

#TIP – ENVIRONMENT & EVENTS: het grootste milieuprobleem bij events is afval. Peuken, bekers en bakjes van duizenden bezoekers veroorzaken in korte tijd heel veel afval. TIP 1: Werk met statiegeld. TIP 2: Plaats genoeg afvalbakken en maak er misschien nog iets grappigs of moois van. TIP 3: Verkoop vintage kleding/producten. Zo wordt alles een stuk milieuvriendelijker én echt vintage – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store, www.tippr.nl/app

 

 

  


Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg