fbpx

ENVIRONMENT & EVENTS

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#ENVIRONMENT & EVENTS

 

#Maandag: 30-07-18

#TIP – ENVIRONMENT & EVENTS: het grootste milieuprobleem bij events is afval. Peuken, bekers en bakjes van duizenden bezoekers veroorzaken in korte tijd heel veel afval. TIP 1: Werk met statiegeld. TIP 2: Plaats genoeg afvalbakken en maak er misschien nog iets grappigs of moois van. TIP 3: Verkoop vintage kleding/producten. Zo wordt alles een stuk milieuvriendelijker én echt vintage – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store, www.tippr.nl/app

 

 

  


Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg