fbpx

EXTRA BRUT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#EXTRA BRUT

 

Donderdag: 26-07-18

#TIP: EXTRA BRUT: de champagne dosage a.k.a. de kleine hoeveelheid suiker die wordt toegevoegd aan champagne, biedt evenwicht aan de natuurlijke zuren en benadrukt het fruit. Welke champagne is nu zoet en welke is super droog?

  • Brut Zero – geen suiker toegevoegd
  • Extra Brut – 0-6 gram suiker
  • Brut – minder dan 12 gram suiker
  • Extra-Sec – 12-17 gram suiker
  • Sec – 17-32 gram suiker
  • Démi-sec – 32-50 gram
  • Doux – meer dan 50 gram suiker

Voor meer champagne inspiratie check de tippr app #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store, www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg