fbpx

EXTRA BRUT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#EXTRA BRUT

 

Donderdag: 26-07-18

#TIP: EXTRA BRUT: de champagne dosage a.k.a. de kleine hoeveelheid suiker die wordt toegevoegd aan champagne, biedt evenwicht aan de natuurlijke zuren en benadrukt het fruit. Welke champagne is nu zoet en welke is super droog?

  • Brut Zero – geen suiker toegevoegd
  • Extra Brut – 0-6 gram suiker
  • Brut – minder dan 12 gram suiker
  • Extra-Sec – 12-17 gram suiker
  • Sec – 17-32 gram suiker
  • Démi-sec – 32-50 gram
  • Doux – meer dan 50 gram suiker

Voor meer champagne inspiratie check de tippr app #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store, www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop