fbpx

FREELANCERS IN DE HORECA?

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

#TIP – FREELANCERS IN DE HORECA?: Freelancen in de horeca. Wat in de media, bouw of ict de normaalste zaak van de wereld is, gebeurt nu ook steeds vaker in de horeca: zzp’ers die zich laten inhuren. Voorheen werd de invulling van de ‘piek- en ziekuren’ verzorgd door uitzendbureaus, maar doordat die zich veelal uit de markt hebben geprijsd, kiezen steeds meer koks voor zichzelf. En door het nijpende tekort aan koks bepalen freelance koks hun eigen uurtarief. Freelance koks hebben ook echt voordelen. Ze kunnen niet alleen tijdelijk zieke koks vervangen of worden ingezet tijdens piekuren, maar brengen ook (andere) ervaring mee. Ze kijken immers ook in andere keukens en zien veel verschillende dingen. Een freelancer kan het zich bovendien niet permitteren om slecht werk te leveren, dus werkt vaak hard. En er is best te praten over de uurprijs. Want hoe langer de periode is dat je een freelancer inhuurt, hoe beter je kunt onderhandelen over het uurtarief. Je betaalt misschien iets meer, maar je krijgt er wel een gemotiveerde kok voor terug en iemand die zorgt voor een kwaliteitsimpuls in de keuken. Check de tippr.app om meer te lezen over ‘FREELANCE” of lees de blog op www.tippr.nl/blog!

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld FREELANCE in en druk op opslaan. Alle artikelen over Selfservice verschijnen in je scherm.

 

  

 


 

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Ice Cappuccino

J.J.Darboven Naast verschillende warme dranken biedt J.J.Darboven ook een verrassend en verfrissend Ice Cappuccino concept aan. Tijdens warme zomerdagen mag J.J.Darboven Ice Cappuccino niet ontbreken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg