fbpx

FROSÉ is meer dan oké

Match made in heaven: rosé en ijs. De frosé is een slush rosé en perfect voor op jouw terras in de zomer.

Download de TIPPR-app?



Wellicht niet zo’n liefhebber bij de mannelijke gasten, maar de vrouwen zullen hier om staan te springen. Deze trend is al even bekend, maar dat maakt hem niet minder lekker.

Hieronder het recept voor een zomerse frosé.

Wat heb je nodig:

  • 750 ml rose wijn,
  • 250 gram aardbeien,
  • 1 flinke eetlepel suiker,
  • 60 ml vermout of vodka,
  • 2 eetlepels grenadine siroop

Hoe maak je het:

Stap 1. Doe alle ingrediënten in de blender en mix het door elkaar.
Stap 2. Schenk het in een mooi glas en top af met een schijfje aardbei en een rietje.

Ben je benieuwd naar andere zomerwijnen op voor jouw menukaart? Klik hier!

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop