fbpx

GAZPACHO

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Donderdag: 01-03-18

#TIP – Misschien is het niet het eerste waar je aan zult denken met deze Siberische kou, maar de koude soep gazpacho lijkt zijn comeback te maken het aankomende seizoen. Gazpacho is een authentiek Spaanse soep van tomaat, die koud gegeten wordt.  Tegenwoordig zie je steeds meer varianten op de gazpacho met andere groenten en maakt het gerecht steeds vaker deel uit van een detox programma. De simpel te bereiden gazpacho is perfect voor op je lente en zomermenu. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg