fbpx

GAZPACHO

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Donderdag: 01-03-18

#TIP – Misschien is het niet het eerste waar je aan zult denken met deze Siberische kou, maar de koude soep gazpacho lijkt zijn comeback te maken het aankomende seizoen. Gazpacho is een authentiek Spaanse soep van tomaat, die koud gegeten wordt.  Tegenwoordig zie je steeds meer varianten op de gazpacho met andere groenten en maakt het gerecht steeds vaker deel uit van een detox programma. De simpel te bereiden gazpacho is perfect voor op je lente en zomermenu. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg