fbpx

Goed werkgeverschap trekt medewerkers aan !

In de horeca is het moeilijk om horecapersoneel te vinden en even moeilijk om ze te binden en te boeien. Goed werkgeverschap zorgt ervoor dat je personeel langer kan behouden. Hierbij is het belangrijk dat je overkomt als een betrouwbare werkgever.

Download de TIPPR-app?



Omdat medewerkers het gezicht van jouw horecaonderneming zijn en elke dag het verschil maken is het belangrijk om risico’s te voorkomen en ze goed te verzekeren indien er een ongeval zou plaatsvinden op het werk.

Dit straalt professionaliteit uit naar je medewerkers en zorgt ervoor dat ze loyaler zijn, je investeert tenslotte in ze.

Maar hoe zit dat bijvoorbeeld met jouw stagiairs of uitzendkrachten, zijn deze dan ook verzekerd?Wat gebeurt er wanneer er ongeluk ontstaat op het werk?

Als werkgever bent je wettelijk aansprakelijk en verplicht voor een goede oplossing te zorgen. Zelfs als je er, in het kader van de zorgplicht, alles aan hebt gedaan om een veilige werkomgeving te creëren en de situatie te voorkomen.

Centraal Beheer heeft jaren ervaringen hierin en denkt graag mee over werkgeverschap & aansprakelijkheid op de werkvloer. Zorg dat je het goed op orde hebt en ervoor zorgt dat je bekend staat als een betrouwbaar werkgever.

Klik hier of neem contact op met John Winkel  06-22764742  of mail naar John.Winkel@achmea.nl als je vragen hebt over goed werkgeverschap in de horeca.

Centraal Beheer

  • In één keer verzekert van de meeste werkgeversrisico’s rondom ongevallen van medewerkers.
  • De eerste uitkering vindt meestal binnen 2 maanden plaats, op basis van de werkelijke schade.
  • Geen juridisch getouwtrek over de aansprakelijkheid.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg