fbpx

GROOTMOEDERS STOOF

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Donderdag: 15-03-18

#TIP – Wie is er niet mee opgegroeid, de geur van een heerlijke stoof op het fornuis. Toch zie je de stoof tegenwoordig niet zo snel meer op de menukaart staan. Dit komt mede doordat het bereiden van een goede stoof ontzettend veel tijd kost en meestal de hele nacht op moet staan. Vaak lastig, in de keuken van een horecazaak. Neven Food biedt daarvoor de oplossing. Met moderne kooktechnieken evenaren zij de kunst van dit oude ambacht. De stoof wordt van oudsher op een lage temperatuur gedurende een lange tijd gegaard. Met minder tijd en meer keuzevrijheid door toevoeging van verse groenten staan de lekkerste stoofgerechten in een handomdraai op tafel bij je gasten! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop