fbpx

Het ontstaan van zijn succesvolle onderneming door Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Die vrienden zeiden; als je iets begint, dan haken wij aan!”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over hoe een groep vrienden met inspiratie uit Madrid tot het openen van de Foodhallen en de Kanarie Club is gekomen.

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg