fbpx

Hoe succesvol is jouw digitale menukaart? – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?



De wereld leunt momenteel volledig op technologie. Bezorgen en afhalen heeft nog nooit zo’n grote vraag gekend. Dit kan overweldigend of zelfs vermoeiend zijn. Daarom hebben wij, samen met Unilever, wat TIPPs samengesteld om jou hierin bij te staan en het zo wat makkelijker voor jou en je team te maken.

Hoe zorg je dat jouw online menu kaart zo optimaal mogelijk is?

  1. Houd het zo simpel en duidelijk mogelijk
  2. Simpel kan ook kwaliteitsvol zijn!
  3. Kies voor gerechten die je makkelijk op meerdere eetmomenten kan inzetten
  4. Verkoop maaltijden tezamen met drankjes en/of desserts, zo creëer je meer marge

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Foto en tekst credit: Unilever

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop