fbpx

Hoe ziet de horeca er nu uit?

Dit artikel verder lezen in de app?



De deuren mogen weer open, maar niet zoals we gewend zijn. De vraag is; hoe gaat de horeca eruit zien?

De Koninklijke Horeca Nederland heeft alles even mooi op een rijtje gezet;

  • Voorlopig mogen cafés en restaurants enkel met reserveringen werken.
  • Voordat de gast binnen mag moeten ze hun handen wassen/desinfecteren en vindt er een intake plaats. Hier wordt in vastgesteld of je de afgelopen 24uur hebt lopen hoesten, of je koorts hebt gehad, of dat je naasten hier last van hebben gehad. Op basis van de antwoorden kan je een gast weigeren of niet.
  • Als personen van eenzelfde gezin zijn, mogen ze aan dezelfde tafel zitten. Anders ligt het maximum of 4 personen. Dit geldt ook voor aan de bar.
  • Wanneer gasten je onderneming hebben verlaten is het cruciaal dat je de tafels, stoelen en menukaarten nauwkeurig reinigt.
  • Ook vraagt de KHN dat je duidelijk de richtlijnen communiceert op je website, bij je terras, in je onderneming en bij de ingangen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst en foto credit: RTLnieuws.nl

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg