fbpx

Hoe ziet de horeca er nu uit?

Dit artikel verder lezen in de app?



De deuren mogen weer open, maar niet zoals we gewend zijn. De vraag is; hoe gaat de horeca eruit zien?

De Koninklijke Horeca Nederland heeft alles even mooi op een rijtje gezet;

  • Voorlopig mogen cafés en restaurants enkel met reserveringen werken.
  • Voordat de gast binnen mag moeten ze hun handen wassen/desinfecteren en vindt er een intake plaats. Hier wordt in vastgesteld of je de afgelopen 24uur hebt lopen hoesten, of je koorts hebt gehad, of dat je naasten hier last van hebben gehad. Op basis van de antwoorden kan je een gast weigeren of niet.
  • Als personen van eenzelfde gezin zijn, mogen ze aan dezelfde tafel zitten. Anders ligt het maximum of 4 personen. Dit geldt ook voor aan de bar.
  • Wanneer gasten je onderneming hebben verlaten is het cruciaal dat je de tafels, stoelen en menukaarten nauwkeurig reinigt.
  • Ook vraagt de KHN dat je duidelijk de richtlijnen communiceert op je website, bij je terras, in je onderneming en bij de ingangen.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst en foto credit: RTLnieuws.nl

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Februari feest

Februari is een maand die in het zuiden van ons land bekend staat als een maand vol feest. Carnaval begint namelijk in deze maand....

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.