fbpx

Hoe ziet jouw online menukaart eruit? – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?



De wereld leunt volledig op technologie momenteel. Bezorgen en afhaal is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Maar we moeten wel waken voor onduidelijkheden aangezien we niet face-to-face met de gast in contact meer staan en zij minder makkelijk vragen kunnen stellen.

Hoe zorg je dat jouw online menu kaart zo optimaal mogelijk is?

  1. Houd het zo simpel en duidelijk mogelijk
  2. Simpel kan ook kwaliteitsvol zijn!
  3. Kies voor gerechten die je makkelijk op meerdere eetmomenten kan inzetten
  4. Verkoop maaltijden tezamen met drankjes en/of desserts, zo creëer je meer marge

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Tekst credit: Unilever

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg