fbpx

Hoe ziet jouw online menukaart eruit? – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?



De wereld leunt volledig op technologie momenteel. Bezorgen en afhaal is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Maar we moeten wel waken voor onduidelijkheden aangezien we niet face-to-face met de gast in contact meer staan en zij minder makkelijk vragen kunnen stellen.

Hoe zorg je dat jouw online menu kaart zo optimaal mogelijk is?

  1. Houd het zo simpel en duidelijk mogelijk
  2. Simpel kan ook kwaliteitsvol zijn!
  3. Kies voor gerechten die je makkelijk op meerdere eetmomenten kan inzetten
  4. Verkoop maaltijden tezamen met drankjes en/of desserts, zo creëer je meer marge

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Tekst credit: Unilever

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop