fbpx

Hoe ziet jouw online menukaart eruit? – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?



De wereld leunt volledig op technologie momenteel. Bezorgen en afhaal is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Maar we moeten wel waken voor onduidelijkheden aangezien we niet face-to-face met de gast in contact meer staan en zij minder makkelijk vragen kunnen stellen.

Hoe zorg je dat jouw online menu kaart zo optimaal mogelijk is?

  1. Houd het zo simpel en duidelijk mogelijk
  2. Simpel kan ook kwaliteitsvol zijn!
  3. Kies voor gerechten die je makkelijk op meerdere eetmomenten kan inzetten
  4. Verkoop maaltijden tezamen met drankjes en/of desserts, zo creëer je meer marge

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Tekst credit: Unilever

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg