fbpx

Horeca in Hong Kong – #SAMENSTERK

Dit artikel verder lezen in de app?



We zien restaurants in Hong Kong die toch graag de deuren openhouden in deze tijd, maar die ook zien wat voor een risico dat met zich meebrengt; je bent alsnog een plek waar veel mensen bij elkaar komen. Daarom zijn er restaurants die nu gebruik maken van plastic verdelers. Die zetten ze dan op iedere tafel en tussen iedere individu. Op deze manier hopen ze te veel lichamelijk maar ook bacterieel contact te vermijden en zo dus ook mogelijke besmettingen. Daarnaast bescherm je zo ook de horecacollega’s.

Wil je meer van onze #SAMENSTERK posts? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg