TIPPR verbindt de horeca professionals met als missie om nieuwste trends, innovaties en kennis te delen. Voor en door horeca.MEER WEERGEVEN
HORECA INSPIRES (5-sec)
Laatste artikelen
Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype
TIPPR-team - 0
In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
TIPPR-team - 0
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Horeca
no waste – Oprichter TIPPR, Colin Westerwoudt
Alleen al in Nederland verspillen we jaarlijks 2 miljard kilo voedsel aldus Colin Westerwoudt, oprichter van TIPPR. Dat is een...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.