fbpx

‘Even Apeldoorn bellen’ – Centraal Beheer

Soms zit het even niet mee maar dan is het juist de vraag hoe je goed geholpen kan worden! Een brand of storm kan enorm nare gevolgen hebben voor je horecazaak. En natuurlijk wil je dan zo snel mogelijk weer verder, daarom 11 storm tips want voorkomen is altijd beter.

Download de TIPPR-app?



Als horeca-ondernemer werk je hard en heb je een mooi bedrijf opgebouwd! In elk horecabedrijf heb je te maken met risico’s, zoals een lekkende bierleiding, bedorven producten door een kapotte koeling. Of erger nog, brand.

Dit kan er in het ergste geval voor zorgen dat je bedrijf (tijdelijk) stil komt te liggen. Met als resultaat teleurgestelde gasten, veel regelwerk en stressvolle momenten voor jou en je personeel.

Je kunt op verschillende manieren werken aan zekerheid voor je horecazaak. Bijvoorbeeld door risico’s te voorkomen met preventieve maatregelen. Schade kan namelijk grote gevolgen hebben voor je onderneming.

Speciaal daarvoor biedt Centraal Beheer de Horeca Ondernemers Polis. De polis die bij jouw zaak past.

Centraal Beheer verzekert al jaren ondernemers en hun zaak. Hierdoor hebben zij een goed beeld van de risico’s in jouw zaak. Kijkend naar die risico’s, hebben zij op basis van hun ervaringen een verzekeringspakket ontwikkeld.

Met daarin de belangrijkste verzekeringen voor je branche. Van aansprakelijkheid tot brandverzekering en cyberverzekering.

Aansprakelijkheid

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt tegen de schade die door jou of je werknemer veroorzaakt wordt tijdens het werk. Er geldt geen maximale jaaromzet of maximaal aantal medewerkers.

Brandverzekering

Als een horecagelegenheid afbrandt, dan moet er van alles nieuw komen. Niet alleen een bar, maar ook een plafond, wanden, vloeren en ga zo maar door. Darnaast komt er een lange tijd geen klant meer binnen. Bij een brandverzekering bent u verzekerd voor wat is afgebrand.

Cyberverzekering

De afgelopen jaren zijn veel processen gedigitaliseerd. Bestellingen, de kassa, pinnen. Allemaal werk dat tegenwoordig digitaal gaat. Dit levert veel voordelen op, maar brengt ook risico’s met zich mee.

Deze risico’s komen binnen via ICT-netwerken, computersystemen en internetverbindingen door technisch falen, menselijke fouten en cybercrime. De cyberverzekering dekt onder andere datalekken, ransomware en bedrijfsstilstand door menselijke fouten en cybercrime.

Naast een passend verzekeringspakket profiteer je van allerlei voordelen:

  • Centraal Beheer heeft een eigen inspectiedienst die je onderneming kan inspecteren op de risico’s.
  • Centraal Beheer werkt samen met onafhankelijke taxateurs die een waarde vaststelling van je zaak kunnen doen.
  • Schaderegeling zonder rompslomp. Schade meldt je rechtstreeks bij Centraal Beheer. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Jaarcontract. De Horeca Ondernemers Polis sluit je af voor een jaar. Hierna worden de verzekeringen verlengd. Je hebt een opzegtermijn van 1 maand als je de polis wilt stoppen.

Als ondernemer in de horeca werk je voortdurend aan een prettige beleving voor je gasten, jezelf en je personeel. Deze gastvrijheid wil je natuurlijk onder alle omstandigheden blijven bieden. Dus kies voor de Horeca Ondernemers Polis.

Voor meer informatie mail naar John.Winkel@achmea.nl

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg