fbpx

IJS IJS BABY

20 maart is de lente officieel begonnen! Dat betekent dat de warme tempraturen er weer aankomen! Mooi weer gaat gepaard met het eten van ijsjes. Hier kan je goed op inspelen met jouw horecazaak!
Heb jij al is nagedacht om ijsjes te verkopen in jouw horecazaak? Op de dessertkaart staan vaak ijsjes, maar denk ook eens over het aanbieden van ijsjes voor To Go! IJs aanbieden voor To Go zal jouw omzet doen stijgen! Ola, Otelli en Ayce Sorbets zijn producten die jou hierbij kunnen helpen. 
Ola heeft verschillende soorten handijs in het assortiment en helpt je graag met verkoopondersteunende materialen voor jouw horecazaak. Er moet natuurlijk een vitrine komen waarin je de ijsjes koud houdt, er kan voor gekozen worden om duidelijke looproutes te maken en Point of Sale-materiaal voor buiten jouw zaak kan je veel opleveren!
Je wil natuurlijk wel laten zien dat jij dé horecazaak bent die ijsjes in het assortiment heeft. Als jij al vanaf buiten uitstraalt dat je ijs verkoopt, komen mensen eerder naar binnen om ijs To Go mee te nemen. 
Het verkopen van schepijs wil Otelli graag stimuleren. Zij bieden een ruim assortiment schepijs aan. Zij raden iedereen aan om een eigen ijsverkooppunt op te starten. Dit is namelijk de manier om extra omzet te generen met To Go. Wij hebben de trending ijsmaken van 2021 voor jou op een rijtje gezet.
Je onderscheidt je als je IJs aanbiedt, maar wil je helemaal uitpakken met To Go ijs? Kies dan voor Ayce Sorbets. Ayce Sorbets biedt sorbetijs in cocktailsmaken aan. Zo kan je de cocktailtrend doorzetten in het aanbieden van ijs. Er zijn 3 smaken; Pina Colada, Pornstar Martini & Strawberry Daiquiri. Dit zijn heerlijke cocktails maar nu ook mogelijk als To Go ijs!
Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/ijs-ijs-baby

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg