fbpx

KEEP IT LOCAL

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Zaterdag: 16-12-17

#TIP – Met Kerstmis in aantocht is iedereen al druk bezig met het zoeken naar heerlijke en unieke gerechten om te bereiden voor het kerstdiner. Niet alleen voor thuis met de familie, maar ook voor je gasten natuurlijk. Op het gebied van de culinaire kerstdiner trends worden lokale producten steeds belangrijker. Naast de traditionele wildgerechten lenen de Nederlandse wateren lenen zich uitstekend voor serveren van lokale vis, schaal- en schelpdieren. Dus ook met Kerst! Zo eten gasten steeds meer Zeeuwse mosselen, Hollandse garnalen en Kokkels uit de Waddenzee rond kerst. Hier kun je leuk op inspelen met je kerstmenu. Op onze app vind je meer inspiratie voor kerstgerechten – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop