fbpx

KEEP IT LOCAL

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Zaterdag: 16-12-17

#TIP – Met Kerstmis in aantocht is iedereen al druk bezig met het zoeken naar heerlijke en unieke gerechten om te bereiden voor het kerstdiner. Niet alleen voor thuis met de familie, maar ook voor je gasten natuurlijk. Op het gebied van de culinaire kerstdiner trends worden lokale producten steeds belangrijker. Naast de traditionele wildgerechten lenen de Nederlandse wateren lenen zich uitstekend voor serveren van lokale vis, schaal- en schelpdieren. Dus ook met Kerst! Zo eten gasten steeds meer Zeeuwse mosselen, Hollandse garnalen en Kokkels uit de Waddenzee rond kerst. Hier kun je leuk op inspelen met je kerstmenu. Op onze app vind je meer inspiratie voor kerstgerechten – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.