fbpx

KEEP IT LOCAL

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Zaterdag: 16-12-17

#TIP – Met Kerstmis in aantocht is iedereen al druk bezig met het zoeken naar heerlijke en unieke gerechten om te bereiden voor het kerstdiner. Niet alleen voor thuis met de familie, maar ook voor je gasten natuurlijk. Op het gebied van de culinaire kerstdiner trends worden lokale producten steeds belangrijker. Naast de traditionele wildgerechten lenen de Nederlandse wateren lenen zich uitstekend voor serveren van lokale vis, schaal- en schelpdieren. Dus ook met Kerst! Zo eten gasten steeds meer Zeeuwse mosselen, Hollandse garnalen en Kokkels uit de Waddenzee rond kerst. Hier kun je leuk op inspelen met je kerstmenu. Op onze app vind je meer inspiratie voor kerstgerechten – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horeca vakbeurs van Rotterdam en omgeving voor ambitieuze horecaprofessionals en vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Als toonaangevend gastronomisch platform brengt...

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg