fbpx

KEN JE WERKNEMERS

 

 

Zondag: 10-9-17

#TIP – Begin uit te vogelen wat het belangrijkst is voor je werknemers. Wat hebben ze nodig? Sommige medewerkers hebben een tweede baan, studeren nog, of willen liever op andere tijden beginnen. Als manager is het belangrijk dat je weet wat de wensen en behoeftes zijn van je medewerkers en om ervoor te zorgen dat hierop wordt ingespeeld – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

Horeca 2025: Belangrijke Veranderingen per 1 jan!

Per 1 januari 2025 treden er diverse wijzigingen in werking die van belang zijn voor horecaondernemers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:1. Nieuwe...

Advocaat op je dessertkaart in de horeca

Advocaatlikeur is een romige, meestal gele likeur die voornamelijk is gemaakt van eidooiers, suiker, en een sterke alcoholische basis, vaak brandewijn of jeneverbessen. De...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg