fbpx

KOP-TOT-STAART

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#KOP-TOT-STAART

 

Zaterdag: 28-04-18

#TIP -Het kop-tot-staart-principe heeft zich ook in de barwereld weten te nestelen. En dan met name voor het fruit, de groente en de kruiden die worden gebruikt. Bladeren, sap en de overgebleven schillen van citrusvruchten, overrijp fruit en overgebleven kruiden worden gebruikt om limonades of siropen te maken. Ook decoraties worden gemaakt van overgebleven stukken van de sinaasappel, citroen of limoen. Het kop-tot-staart-principe speelt zich niet alleen meer af in restaurants, maar verovert nu ook de barwereld. Geweldige ontwikkeling! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Februari feest

Februari is een maand die in het zuiden van ons land bekend staat als een maand vol feest. Carnaval begint namelijk in deze maand....

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.