fbpx

KOP-TOT-STAART

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#KOP-TOT-STAART

 

Zaterdag: 28-04-18

#TIP -Het kop-tot-staart-principe heeft zich ook in de barwereld weten te nestelen. En dan met name voor het fruit, de groente en de kruiden die worden gebruikt. Bladeren, sap en de overgebleven schillen van citrusvruchten, overrijp fruit en overgebleven kruiden worden gebruikt om limonades of siropen te maken. Ook decoraties worden gemaakt van overgebleven stukken van de sinaasappel, citroen of limoen. Het kop-tot-staart-principe speelt zich niet alleen meer af in restaurants, maar verovert nu ook de barwereld. Geweldige ontwikkeling! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg