fbpx

LATE DINING

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Donderdag: 18-01-18

Op de menukaart zie je nog regelmatig de klassieke drie verdeling: een menu heeft een ontbijt, lunch en diner bladzijde. Toch lijkt deze drie-eenheid steeds meer af te nemen en plaats te maken voor verschillende en meerdere eetmomenten per dag. Gerechten die bij het ontbijt lijken te horen, worden steeds vaker voor de lunch besteld, en andersom. De moderne consument houdt zich niet meer aan de vaste tijden en eet wanneer hij wilt, wat hij wilt. Door de verschillende eetpatronen van de consument, is het slim hierop in te spelen door de menukaart minder gecategoriseerd te maken. Daarnaast horen we steeds vaker van de nieuwe trend: het souper. Met souper wordt bedoeld de trend om ’s avonds laat nog te dineren. Ook wel, late dining. Steeds meer horecazaken in Amsterdam spelen in op de vraag van consumenten en toeristen, om ook na 10 uur nog eten te kunnen bestellen. #TIPPR@ Appstore www.tippr.nl/app 

 

 

  

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg