fbpx

LATTE MADE EASY

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Maandag: 22-01-18

#TIP – Als horecaondernemer wil je in jouw zaak dat alle gerechten er hetzelfde uitzien en smaken. Klinkt logisch. Toch komt het vaak voor dat het presenteren en bereiden van koffie niet altijd even consistent verloopt. Er is vaak nog een groot verschil in de kwaliteit van het bereiden van een goede cappuccino of latte. Het is daarom een belangrijke tip om de barista’s regelmatig te blijven trainen, maar wil je het je zaak nog makkelijker maken? Dan zou Lattiz een nog makkelijkere oplossing zijn. Met de melkschuimmachine van Lattiz heb je snel en consistent het beste melkschuim om latte art mee te maken.  – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Michelin Sterren 2024: Nordic Landen

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg