”Luisteren naar de gasten, wat hebben ze nodig?” Angela Renting -bedrijfsleidster van The Breakfast Club- vertelt over ervaringen, tips en haar passie voor de horeca.MEER WEERGEVEN
Meedoen met trends – The Breakfast Club
Laatste artikelen
Wie maken kans op drie MICHELIN sterren?
TIPPR-team - 0
De strijd om drie MICHELIN sterren in Nederland is spannender dan ooit. In dit artikel lees je onze voorspellingen, ontdek je welke tien restaurants kans maken en waarom de stap naar drie sterren zo bijzonder en zeldzaam is.
MICHELIN Gids 2025 Nederland – alles wat je moet weten
TIPPR-team - 0
De MICHELIN Gids 2025 voor Nederland wordt op 6 oktober 2025 gepresenteerd in het MECC Maastricht. Hier vind je alle artikelen rondom de gids: van de nieuwste sterrenrestaurants en Bib Gourmands tot de belangrijkste trends en achtergronden.
Horeca
no waste – Oprichter TIPPR, Colin Westerwoudt
Alleen al in Nederland verspillen we jaarlijks 2 miljard kilo voedsel aldus Colin Westerwoudt, oprichter van TIPPR. Dat is een...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.