fbpx

Knetter Raket – OLA

Elke dag moet je je gasten verrassen en verleiden. Uit het Trendrapport blijkt dat we elke dag met neuro horeca gasten vaker en langer aan ons kunnen binden. Hoe leuk is het om je gasten te verrassen met een traditioneel product, zoals een Raketje, maar dan in een nieuw jasje? OLA lanceert een nieuw ijsje exclusief voor de horeca: de Knetter Raket!

Download de TIPPR-app?De Knetter Raket is een verfrissend waterijsje met bosvruchten-, ananas- en citroensmaak en afgetopt met een laagje van knettersuiker met aardbeiensmaak.

De knettersuiker zorgt bij de gast voor een verrassingseffect. Je neemt een hap van het ijsje en zodra de knettersuiker je tong raakt begint het te knetteren. Door deze toevoeging ervaart iemand het ijsje op een hele andere manier dan wanneer er geen knettersuiker op het ijsje zou zitten.

De OLA Knetter Raket is gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, bevat 48 kilocalorieën en is gemaakt volgens de Responsibly Made for Kids belofte. Ze worden per stuk verpakt en geleverd per doos à 24 stuks. De OLA Knetter Raket is exclusief verkrijgbaar in out-of-home.

De Knetter Raket laat de gast weggaan met een lach op hun gezicht!

OLA actie

Bij aankoop van 13 dozen, ontvang je 1 doos Knetter Raket gratis. Uiteraard kun je ook kiezen uit andere producten, zoals de Magnum Almond Remix, Cornetto Rose, Ben & Jerry’s Cookie Dough Peace Pop en Calippo Sinas.

Klik hier om te bestellen.

Unilever Partners is het platform waar je alles voor jouw horecazaak perfect kunt regelen. Het doel van dit platform is om ondernemers te ondersteunen in het gehele verkoopproces van onze merken. Van producten tot promotiemateriaal. Van apparatuur tot support. Van tips & tricks over hoe je je omzet kunt verhogen tot trends & insights over jouw business.

Maak nu eenvoudig een account aan om jouw producten te bestellen.

Klik hier om te registreren.

Wil je meer weten? Download de TIPPR-app om met ons mee te TIPPR’n.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.