fbpx

Omgang met het personeel van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Het is belangrijk dat je je personeel leert kennen en ze niet alleen vertelt wat zij moeten doen”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over wat hij belangrijk vindt in de omgang met zijn personeel.

Laatste artikelen

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...

Wij denken mee over wijn

Bidfood Altijd al de perfecte wijnkaart willen hebben? De wijnexperts van Bidfood staan graag voor je klaar. Voor elke horecazaak gaan ze graag de uitdagingen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg