fbpx

Omgang met het personeel van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Het is belangrijk dat je je personeel leert kennen en ze niet alleen vertelt wat zij moeten doen”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over wat hij belangrijk vindt in de omgang met zijn personeel.

Laatste artikelen

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg