fbpx

Omgang met het personeel van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Het is belangrijk dat je je personeel leert kennen en ze niet alleen vertelt wat zij moeten doen”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over wat hij belangrijk vindt in de omgang met zijn personeel.

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg