fbpx

Piña Colada Dessert met Chocolade Kokosnoot – Dobla

Dit artikel verder lezen in de app?



Wel eens nagedacht over een Piña Colada Dessert met een chocolade kokosnoot?

Dobla heeft in het assortiment een chocolade bal, de Sphere Dark XL. Om het effect van een kokosnoot te krijgen kan je een borstel gebruiken om krassen te maken in de Sphere Dark XL chocolade bol. Zo ziet de chocolade bol eruit als een kokosnoot en kan je perfect een Piña Colada Dessert er van maken. Vul de kokosnoot met Piña Colada ijs of moes en garneer deze met ananasblokjes en een blaadje munt of basilicum.

Dessert credits: Maurits van der Vooren, Pastry chef en Michelin star Chef fine dining.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden naar de chocolade tulpen? Mail m.arnou@dobla.com of bel  naar 072-5760777 – www.dobla.com 

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg