fbpx

Pin Voorschot – On- en Offline Sales en Marketing in de Horeca

De afgelopen 5 jaar is het B2B-salesproces sterk veranderd. De moderne klant heeft toegang tot informatie via sociale media en digitale kanalen en gebruikt deze om onderzoek te doen en besluitvorming te versterken.

Hoe zorg jij dat je online goed vertegenwoordigd bent en contact kan leggen met de moderne klant?

In onze podcast bespreken we samen met onze gasten de nieuwe werkelijkheid die zij zien in de on-en offline verkoop van de horeca industrie.

Listen to “#13 Pin Voorschot – On- en Offline Sales en Marketing in de Horeca” on Spreaker.

Laatste artikelen

De ergonomische spoelkeuken

Rhima Het vinden en behouden van personeel is lastiger dan ooit. In de afwaskeuken wordt vaak keihard gewerkt. En daarom verdienen afwasmedewerkers een werkomgeving waarin...

Evie Van Beerendonk – Restaurant Monarh

In deze blog benoemen wij Evie Van Beerendonk van Restaurant Monarh tot de TOPPR van de maand november. Zij is Maitre bij Restaurant Monarh
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop