fbpx

PULPO ALLA GALEGA

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#PULPO ALLA GALEGA

 

Dinsdag: 29-05-18

#TIP – Zoals de octopus in Zuid-Europese landen bijna overal op de menukaart te vinden is, is dat in Nederlandse restaurants nog te weinig het geval. Zonde! Want de vis is zo veelzijdig en smaakvol. Hier wat inspiratie voor de Spaanse Pulpo (octopus). Pulpo alla galega is een Spaans gerecht gemaakt van plakjes gestoofd en opgebakken octopus, plakjes gekookte aardappel en paprikapoeder. De combinatie is perfect zoet en hartig, met een klein beetje pit van het paprikapoeder – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Februari feest

Februari is een maand die in het zuiden van ons land bekend staat als een maand vol feest. Carnaval begint namelijk in deze maand....

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.