fbpx

PULPO ALLA GALEGA

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#PULPO ALLA GALEGA

 

Dinsdag: 29-05-18

#TIP – Zoals de octopus in Zuid-Europese landen bijna overal op de menukaart te vinden is, is dat in Nederlandse restaurants nog te weinig het geval. Zonde! Want de vis is zo veelzijdig en smaakvol. Hier wat inspiratie voor de Spaanse Pulpo (octopus). Pulpo alla galega is een Spaans gerecht gemaakt van plakjes gestoofd en opgebakken octopus, plakjes gekookte aardappel en paprikapoeder. De combinatie is perfect zoet en hartig, met een klein beetje pit van het paprikapoeder – #TIPPR @ Appstore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg