fbpx

RAKISH GANGAPERSAD OVER PERSONEEL

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#RAKISH GANGAPERSAD OVER PERSONEEL

 

Zaterdag: 23-03-18

#TIP -”Het is belangrijk dat je je personeel leert kennen en ze niet alleen vertelt wat zij moeten doen”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over wat hij belangrijk vindt in de omgang met zijn personeel. Meer zien van Rakish? Abonneer op het TIPPR youtubekanaal! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg